Molino.hu Logo
FőoldalHírekA Duna House újra a Molino Kft-t választotta

A Duna House újra a Molino Kft-t választotta

2013.09.24.

A több éves közös munkát követően Magyarország piacvezető ingatlanközvetítője a Duna House, ismét cégünket bízta meg most nyíló, új irodája dekorációs elemeinek legyártására és kihelyezésére.

A Duna House újra a Molino Kft-t választotta

A több éves közös munkát követően Magyarország piacvezető ingatlanközvetítője a Duna House, ismét cégünket bízta meg most nyíló, új irodája dekorációs elemeinek legyártására és kihelyezésére. A reklámeszközök kiválasztásánál különösen figyeltünk arra, hogy kültéri, és az idő viszontagságainak ellenálló alapanyagokat használjunk. Hordozóként az Ongrofoam táblára és Frontlit PVC molinóra esett a választás, melyekre UV-álló festékkel saját tulajdonú, nagy formátumú nyomtatóinkon készítettük a nyomatokat.

A pontos felmérésnek és tervezésnek köszönhetően a kihelyezés gyorsan és hibamentesen zajlott. A zuglói iroda épületén, található dekorációs elemek mellett, totem oszlop felállítása van még folyamatban, melyet előre láthatólag az októberi hónapban kerül telepítésre. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Duna House-t továbbra is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk és bízunk benne, hogy dekorációs munkák elvégzésénél a jövőben is cégünket választják.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.