Molino.hu Logo
FőoldalHírekdm üzletek téli hangulatban

dm üzletek téli hangulatban

2023.11.27.

Nemrég írtunk a dm üzletek és a logisztikát biztosító kamionok tavaszi megújulásáról, most pedig újra ünnepi hangulatba öltöztettük azokat.

dm üzletek téli hangulatban

A bolti belső dekorációk fontos szerepet játszanak az üzlet esztétikájában, de funkciójuk és rendeltetésük ezzel nem ér véget. A megfelelő dekorációk segítségével az üzlet egész évben alkalmazkodhat az évszakokhoz, csábíthatja a vásárlókat.

Az országos dm hálózat 264 üzletében 383 db belógatott évgyűrű dekorációja változik évszakról évszakra, továbbá a plakát felületeken több mint 422 m2, latexen nyomtatott vinyl matrica kerül átdekorálásra. 

Az idei tél sem múlhat el anélkül, hogy a dm 12 kamionja ne esne át komplett matrica cserén.  Most is, mint 2018 óta folyamatosan, 12 kamion várta új, ünnepi külalakját. Közel 444 m2 időjárásnak ellenálló vinyl matrica került felhasználásra a kamionok oldalaira és változó méretű hátoldalaira.    

Az ilyen nagyméretű járművek átdekorálása komoly logisztikai előkészületeket igényel. Csak ebben jártas és rutinos céget bízzunk meg a kivitelezéssel.

Kérjen ajánlatot tőlünk, a tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk egyedi autó vagy komplett flotta teljes körű dekorációját. Elkészítjük a megrendelő arculatához illeszkedő grafikai tervet, a jármű tulajdonságainak figyelembevételével kiválasztjuk a megfelelő nyomathordozót, ami lehet speciális autó matrica vagy 3D autófólia, majd a nyomtatást követően elkészítjük a teljes dekorációt.

dm téli dekorációdm téli dekoráció(4 kép)

 

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.