Molino.hu Logo
FőoldalHírekEgyedi 3 dimenziós HEINEKEN reklám a MOLINO KFT-től

Egyedi 3 dimenziós HEINEKEN reklám a MOLINO KFT-től

2013.06.17.

Ismét komoly kihívást nyert el a MOLINO KFT ambient reklám kivitelezési divíziója, és egy pillanatig nem haboztak, hogy a jéghideg sörösüveget egyedi 3 dimenzióban elkészítsék.

Egyedi 3 dimenziós HEINEKEN reklám a MOLINO KFT-től

Ismét komoly kihívást nyert el a MOLINO KFT ambient reklám kivitelezési divíziója, és egy pillanatig nem haboztak, hogy a jéghideg sörösüveget egyedi 3 dimenzióban elkészítsék. A remekbe szabott alkotás Budapest szívében, a Westendnél látható a Bajcsy Zsilinszky úti felüljáróról lefele jövet, illetve a Westend előtti sétáló részről.

„Feladatunk egy szemet gyönyörködtető egyedi alkotás kitalálása volt. A ledes dobozreklámban, speciális vezérléssel, 5 fázisban hoztuk létre azt a mozgást, melyben először csak a felirat, majd a címke, utána az üveg, végül egy hatalmas csillag jelenik meg a háttérben. Az üveg magassága a10 métert közelítette meg, így annak biztonságos rögzítése fontos kritérium volt.”

A tervezés legnagyobb kihívása, a reklámháló mögött megjelenő szabályos csillag megvalósítása és felszerelése volt, mivel az óriás csillagnak sejtelmesen felvillanó, de nem kirívó hatást kellett elérnie – mindezt „Álomzöldben”. A csillag átmérője 14 méter, rögzítését és megvilágítását, - szakmai titokra hivatkozva - nem árulta el Tarján Tibor a cég ügyvezetője. Annyit sikerült kideríteni, hogy a led fényeknél, a váltakozó vibrációhoz, nem csak egyféle égőtípussal dolgoztak, hanem azok „összekeverésével” is több órát kísérleteztek, mire megvalósult.

Hamarosan újabb egyedi alkotásokat láthatunk a MOLINO KFT-től, melyekkel eddig is próbálták a szakmai elismeréseken túl, a közterületi reklámot mind érdekesebben bemutatni Ügyfeleiknek.

További képek:

Egyedi 3 dimenziós HEINEKEN reklám: Heineken 3DEgyedi 3 dimenziós HEINEKEN reklám(16 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.