Molino.hu Logo
FőoldalHírekVolvo Aero ünnepélyes bemutató

Volvo Aero ünnepélyes bemutató

2024.05.09.

Örömmel segítettük a bemutató vizuális élményét az általunk gyártott egyedi méretű, 3x2,5m-es kétoldalas textilbox fallal, valamint az önálló betűkből álló AERO felirattal.

Volvo Aero ünnepélyes bemutató

Május 3-án került megrendezésre a Drivingcamp vezetéstechnikai -és rendezvényközpontban a Volvo Aero termékcsalád ünnepélyes bemutatója.

Az XXL fülkével ellátott és az extra alacsony kapcsolási magasságú Volvo FH Aero mellett, a rendezvény színvonalát öt további jármű emelte, amelyek a görögországi tesztútról Göteborgba tartva látogattak el a bemutatóra egy roadshow keretén belül.

Ezen modellek, és a számos velük bemutatott újdonság érkezésével egy újabb, az eddigieknél méginkább energiahatékony korszak veszi kezdetét a Volvo Trucks életében.

Egyedülálló aerodinamikai kialakításának köszönhetően a Volvo FH Aero új mércét állít fel az energiahatékonyság és az aerodinamika terén. Ez egyúttal egy több mint egy évtizeden át tartó kutatás-fejlesztés, valamint a lehető leghatékonyabb teherautó fejlesztése érdekében végzett folyamatos finomítások csúcspontját is jelenti.

Örömmel segítettük a bemutató vizuális élményét az általunk gyártott egyedi méretű, 3x2,5m-es kétoldalas textilbox fallal, valamint az önálló betűkből álló AERO felirattal, melyet festett hungarocellből készítettünk megrendelőnk részére. 

Volvo Trucks Aero
Volvo Trucks Aero
Volvo Trucks Aero

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.