Mágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás

http://molino.hu/contents/000/000/001/225/1225_340_340_FILL_WM.jpg?magnes-folia-autora-automagnes-automagnes-001-jpgMágnes fólia autóra / autómágnes
Akciós!
Termékkód:  10201020
Ár: 19500HUF19 500 Ft / m² + Áfa-tól*Akciós ár: 17000HUF17 000 Ft / m² + Áfa-tól*
Tegye egyedivé járművét!
Készítsen egyedi, figyelemfelkeltő designt autójára, költséges fényezés nélkül!
AutómágnesAutómágnesAutómágnesAutómágnes

Mágnes fólia autóra vagy autómágnes az időjárás viszontagságainak ellenálló, kültéren alkalmazható reklámhordozó. Magas minőségben UV álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatjuk. Az autómágnes többször is felhasználható, egy mozdulattal felhelyezhető vagy akár eltávolítható a jármű felületéről anélkül, hogy a nyomat vagy a fényezés sérülne. Elsősorban céges autók, céges logók, időszakos jármű reklám megjelenésekhez ajánljuk. A mágnesfólia minden sík vagy kis mértékben íves fém felületre mágnesesen tapad. A terméket igény esetén méretre vágjuk és kihelyezzük a megadott felületre. Költséghatékony, gyors és mobil megoldás járműdekorációs célokra.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás
Termékkód1020
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásJármű dekorálás