Lentikuláris lencse nyomtatás

http://molino.hu/contents/000/000/002/205/2205_340_340_FILL_WM.jpg?lentikularis-lencse-01-lentikularis-lencse-01-jpgLentikuláris lencse 01
Termékkód:  10741074
Ár: 13500HUFEgyedi Ár

Mindenkinek ismerős a pandamacis vonalzó az általános iskolából, a lentikuláris lencse egyedi megoldás a reklámpiacon, elsősorban beltéri használatra javasolt reklámeszköz. A különleges műanyag alapú lencse (lentikuláris tábla) speciálisan összeállított képek váltakozó megjelenítését teszi lehetővé. A dinamikus hirdetések egy új formája, mely garantáltan leköti a célközönség figyelmét. A lentikuláris lencse nyomtatásához mindössze 2 vagy több kiváló minőségű kép szükséges, mely a dinamikus hirdetés előtt elhaladva különböző verziókban változik. A képek megjelenhetnek egyszerű képváltásként, néhány kockás animációként vagy akár több szemszögből fotózott 3 dimenziós térhatású ábraként is. A lencse rendelése előtt a technikai paraméterekről egyeztessen kollégánkkal!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésLentikuláris lencse nyomtatás
Termékkód1074
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Szerelési módokRagasztás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Reklámanyag