Molino.hu Logo
FőoldalHírek200 négyzetméteres épületháló

200 négyzetméteres épületháló

2024.02.05.

A kiemelt, nagyforgalmú helyszín folyamatos márkaészlelést tesz lehetővé. Apu, vedd meg nekem a várost ♪ ♩ ♫!

200 négyzetméteres épületháló

Ha nem is Apu, és nem is a várost, de a Wellhello 10. születésnapi supershowjára erősen ajánlott még időben megvenni a jegyeket! https://fb.me/e/6ng9IDPdJ Ezután érdemes szemügyre venni a főváros egyik leglátványosabb épülethálóját, mely a Westend bevásárlóközpont épületén található, közel 200 m²-en.

Így tett partnerünk a Supermanagement is, akik többek közt: Azahriah, Follow The Flow, és a Wellhello zenekarok menedzsmentjét is ellátják, méghozzá a lehető legmagasabb színvonalon. 

A Wellhello 10 éve robbant be a mai is népszerű „Hány szerelmet bír még el a rakpart” sorokkal és sikerük azóta is töretlen. 

Hatalmas szülinapi bulira készülnek, 2024. április 27-én a Budapest Sportarénában. Az esemény promotálására nem is választhattak volna jobb helyszínt, mint a grandiózus Westend épülethálónkat. 

A monumentális felület Pest prémium reklámhelyszíne, amely a Váci útról a Ferdinánd hídon át egészen a Podmaniczky utcába tartó forgalom számára biztosít kiváló láthatóságot. Méretének,  elhelyezkedésének és megvilágított felületének köszönhetően igazán ütős reklámfelület, mely sötétedés után is felkelti a figyelmet.

A kiemelt, nagyforgalmú helyszín folyamatos márkaészlelést tesz lehetővé – legyen szó termék- és szolgáltatás hirdetésről vagy egy eseményről, egy frappáns kreatívval ez a felület mind a gyalogosan és a tömegközlekedési eszközökön közlekedők, mind pedig az autósforgalom számára maradandó élményt tesz lehetővé.

Ha Te is szeretnéd kifejezni márkád, termékeid, szolgáltatásaid értékét, válassz hatékony reklámfelületeink közül!

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésre, szívesen segítünk Neked a hatékony kampánytervezésben és annak kivitelezésben!

Fotó forrás: https://www.facebook.com/fluortomi

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.