Molino.hu Logo
FőoldalHírek2023 évértékelő - Köszönjük az idei évet!

2023 évértékelő - Köszönjük az idei évet!

2023.12.15.

Ahogy közeleg az év vége, számot vetünk sikereinkről, visszaemlékezünk az izgalmas együttműködésekre. Mindig jobbak, pontosabbak, gyorsabbak akarunk lenni.

2023 évértékelő - Köszönjük az idei évet!

Ahogy közeleg az év vége, számot vetünk sikereinkről, visszaemlékezünk az izgalmas együttműködésekre, beszélünk a buktatókról, tervezünk és szakmailag építkezünk.

Nincs megállás.

Mindig jobbak, pontosabbak, gyorsabbak akarunk lenni, még akkor is, ha nem minden esetben indokolt. Hajt minket a lendület, a szenvedély és a lelkesedésünk. 

Értetek, Ügyfeleinkért!

A Ti elégedettségetek és ajánlásaitok nekünk a legfontosabbak. A közös megbeszélésekből, feladatokból, üzleti ebédekből tanulunk, és építkezünk. Tettük ezt az elmúlt 20 évben, és tesszük ezt a jövőben is. 

Közhely, de helytálló a mondás, miszerint az életben csak a változás állandó.
Így van ez a Molino Kft életében is. Minden változik. Változik a reklámipar, változnak az alapanyagok, jönnek újak, számtalan kreatív lehetőség nyílik meg nap, mint nap, melyet örömmel mutatunk be és gyártunk le nektek. 

Idén is számos kihívással néztünk szembe, rengeteg nagyívű munkát készítettünk ügynökségek részére, melyről beszélni nem fogunk, de emlékezni rá biztosan, még nagyon sokáig.

Ügyfeleink részére idén több mint 60.000 m2 reklámanyagot nyomtattunk, mesh hálót, molinót, vinyl-t, vagy épp táblás anyagot.

Több mint 1000 db mobil prezentációs eszköz készült, köztük roll up, strandzászló, pop up fal. Dekorációs munkáink száma meghaladta a 2000-et, melyek közt komplett irodaházak, és bolthálózatok is szerepeltek.

100-nál is több járművet dekoráltunk, még kamionokat is. 

Imádjuk a rendezvényeket, hiszen ott találkoztatunk személyesen, kicsit több idő van megismerni a terveiteket, elképzeléseiteket ezért a 2023-as évet a Magyar Marketing Fesztiválon kezdtük, ahol kiállítottunk és egyben tanultunk is sokat. Megismertük a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat, sok-sok leendő és már meglévő partnerünkkel beszélgettünk. 

X. Magyar Marketing Fesztivál

Februárban a Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás reklámhordozóit gyártottuk, továbbá a szervezők mellett több kiállító partnerünk standjára gyártottunk reklámeszközöket, reklámhordozókat.

2023 évértékelő - kép

Márciusban a Bútor, Lámpa, Lakástextil kiállítás reklámeszközeit gyártottuk és telepítettük. Még ebben a hónapban részt vettünk az UNICEO - Leaders Forum konferencián, mint kiállító partner és természetesen a reklámeszközöket a rendezvény részére cégünk biztosította. 

2023 évértékelő - kép
2023 évértékelő - kép

Április elején büszkén állítottunk ki a Construma kiállításon, meglévő kiállító partnereink részére komplett stand dekorációkat készítettünk, illetve számos új potenciális partnerrel ismerkedtünk meg. 

2023 évértékelő - kép

Júniusban részt vettünk a Budapest Business Party rendezvényen a Spoon hajón. Ebben az évben is mi voltunk a rendezvény reklámeszköz kivitelezői és mint kiállító partnerek is részt vettünk a rendezvényen.

2023 évértékelő - kép

A nyár is izgalmasan alakult, míg mások pihentek, mi lelkesen készültünk a Rosalia Borfesztiválra, hisz évek óta mi vagyunk a hivatalos reklámeszköz gyártói a rendezvénynek, ahova a reklámeszközök mellett nagy mennyiségű nyomatot is gyártottunk.

2023 évértékelő

Szeptember elején már érkezett is a hatalmas tömegeket vonzó Budavári Borfesztivál, amire gyártottunk és nyomtattunk rengeteg reklámhordozó anyagot, reklámeszközt, hiszen ennek a rendezvénynek is mi vagyunk a hivatalos reklámeszköz kivitelezői.

2023 évértékelő - kép

Az őszi rendezvény szezont a reklám szakma által várt Marketing Summit eseményen kezdtük. Számos reklámeszközt adtunk bérbe a szervezőinek, továbbá a nyomtatásokat, az eszközök telepítését és a rendezvény után az eszközök bontását is mi végeztük. 

2023 évértékelő - kép

Októberben került megrendezésre a Forbes Flow üzleti fesztivál. A rendezvényen nem csak kiállítók voltunk, szervezői felkérésére egységessé varázsoltuk a kiállítók megjelenését egyedi világító pop up pultjainkkal és reklámeszközeinkkel.

2023 évértékelő - kép

Ebben az évben hívtuk életre reklámeszköz bérlési szolgáltatásunkat. Számtalan ügyfelünktől hallottuk, hogy raktáruk jelentős részét korábbi kiállításokról visszamaradt reklámeszközök foglalják el, amiket a rajtuk lévő már nem aktuális információk miatt nem használnak. Aztán mikor mégis kellene, kiderül, hogy már annyira elavult, hogy még új nyomat sem készíthető hozzá, vagy a tárolás során az ide – oda pakolásnál megsérült és ezért már használhatatlan. 

2023 évértékelő - kép

Ti kértétek, mi megvalósítottuk! Komplett szolgáltatás keretében biztosítjuk a piacon elérhető legmodernebb reklámeszközöket. Igény esetén elkészítjük – aktualizáljuk a grafikai anyagot, a nyomatokat, azokat kiszállítjuk a helyszínre, telepítjük őket, majd a rendezvény végeztével összecsomagoljuk és elhozzuk az eszközöket. 

A saját reklámeszközökkel mindig az a probléma, hogy nem lehet szakszerűen tárolni azokat. Erre kínáltunk megoldást a Forbes csapatának is, hiszen a raktar24.hu-val együttműködve a részükre fenntartott biztonságos raktárban tároljuk a következő rendezvényig. 

2023 évértékelő - kép

Az elkövetkező években továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy elégedettek legyetek az általunk gyártott reklámeszközökkel és szolgáltatásainkat.   

Felkészülünk a kihívásokra, a váratlanra, a meglepőre és a lehetetlenre is, biztosak vagyunk benne, hogy együttműködésünkkel és elhivatottságunkkal sikeresen fogjuk leküzdeni azokat.

Köszönjük az idei évet!

Kellemes pihenést, meghitt Ünnepet kívánunk!
Molino Kft. csapata

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.