Molino.hu Logo
FőoldalHírekAmire büszkék vagyunk: AEGON Zrt. dekoráció

Amire büszkék vagyunk: AEGON Zrt. dekoráció

2020.11.02.

Reklámügynökségünket az a megtiszteltetés érte, hogy mi készíthettük el az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. központi épületének üvegportál dekorációját.

Amire büszkék vagyunk: AEGON Zrt. dekoráció

Kiemelt Ügyfelünk választása a prémium világító reklámberendezésekre esett a kínálatunkban szereplő reklámeszközök közül. Megbízónk elvárásának - hogy a grafika láthatósága mind a belső ügyféltérből, mind pedig az utcafront felől nézve biztosított legyen, - a négy darab, kétoldalas kivitelben készített reklámberendezés gyártásával és kihelyezésével tettünk eleget az AEGON Üllői úti irodájában.

EGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. üvegportál dekoráció
EGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. üvegportál dekoráció

A munka további különlegessége a rendhagyó, 200 cm x 200 cm-es nyomatméret volt, valamint a tény, hogy a kereteket összeszerelve érkeztettük a helyszínre, és ott helyeztük  fel az átvilágítható textilnyomatokat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk javasolt megoldás és az annak megfelelő késztermékek teljes mértékben elnyerték Megrendelőnk tetszését, melyet igazolandón hozzájárulását is adta a termékekről készített fényképek referencia munkáink között történő bemutatására.

Köszönjük Kiemelt Ügyfelünk bizalmát és a sikeres együttműködés lehetőségét!

EGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. üvegportál dekoráció

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltették egyedi megoldású reklámeszközeink, kérje ajánlatunkat értékesítő kollégáinktól, akik örömmel állnak rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.