Molino.hu Logo
FőoldalHírekÁtalakulás ongrofoam pvc táblával

Átalakulás ongrofoam pvc táblával

2023.11.10.

Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ aulájának átalakulása.

Átalakulás ongrofoam pvc táblával

A projekt során a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjának egyik fontos közösségi tere, a földszinti aula kissé elavult és sötét terét barátságosabb és világosabb külsővel kellett ellátni. A dekorációhoz az intézmény alapításának közelgő 200. évfordulójára emlékeztetve a könyvtár története szolgált tematikául. Az installáció egyúttal a 2023. évi Magyar Tudomány Ünnepe programsorozathoz is kapcsolódik.

Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ megbízásából közel 60 m2 habosított PVC táblákat készítettünk az eseményre belső dekorációként. Természetesen, a rendezvénysorozat kiemelkedő színvonalához illeszkedve, minden apró részletre nagyon figyeltünk, így a táblák esztétikus szegmentálására is.

Műanyag habosított ongrofoam, PVC tábla kül-, és beltéren egyaránt használható műanyag alapú reklámhordozó. Alapszíne fehér, 1-10 mm vastagságú, könnyű és hajlékony táblás anyag. Magas minőségben UV-álló festékkel egy vagy két oldalon közvetlenül digitálisan nyomtatjuk. Az alapanyag tábla mérete 300x200 cm, de összeillesztéssel a nyomtatható méret korlátlan. Alacsony súlyának köszönhetően falra vagy egyéb sík alapra ragasztással vagy csavarral egyszerűen rögzíthető. Elsősorban kiállítások, üzletportálok, cégérek, útbaigazító vagy információs táblák alapanyagaként ajánljuk.

A dokumentáció készítője a Digitális Képműhely 

Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs KözpontMagyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ(6 kép)A dokumentáció készítője a Digitális Képműhely

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.