Molino.hu Logo
FőoldalHírekDíjátadó – Reklámeszköz gyártás, kivitelezés

Díjátadó – Reklámeszköz gyártás, kivitelezés

2021.09.17.

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy tanúsító védjegyével segítse a hazai áruk könnyű és egyértelmű azonosíthatóságát, növelje a magyar termékek iránti keresletet.

Díjátadó – Reklámeszköz gyártás, kivitelezés

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy tanúsító védjegyével segítse a hazai áruk könnyű és egyértelmű azonosíthatóságát, növelje a magyar termékek iránti keresletet. Sikerét jól jelzi, hogy mára mintegy 180 cég csaknem 4500 terméke és szolgáltatása viseli a Magyar Termék védjegyek valamelyikét.

Az elmúlt 15 évet Tatán, a Hotel Gottwaldban ünnepelték a védjegy használók, ahol a szakmai program mellett átadták a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a hazai áruk népszerűsítésért.

A molino.hu-t az a megtiszteltetés érte, hogy mi végezhettük az ünnepi esemény reklámeszközeinek gyártását és kivitelezését. Készítettünk többek között: szponzori falat, fotó falat, asztali táblákat, színpadi dekorációt és nyakpántot is.  Természetesen az általunk gyártott reklámeszközöket Ügyfelünk kérésére telepítettük is a megadott instrukciók alapján, sőt a rendezvény végeztével rövid időn belül el is bontottuk azokat. A szervezők így kiélvezhettek minden pillanatot, hisz teljes körű szolgáltatásunkkal élve, nem kellett aggódniuk a telepítés és a bontás nehézségei miatt sem.

Ezen az igazán impozáns találkozón, mi is részt vettünk, melynek képeit most örömmel osztjuk meg veletek.

Díjátadó: Magyar Termék AGÓRA születésnapi rendezvényDíjátadó(5 kép)A molino.hu-t az a megtiszteltetés érte, hogy mi végezhettük Magyar Termék AGÓRA születésnapi rendezvény reklámeszközeinek gyártását és kivitelezését. Teljes körű szolgáltatásunkkal a szervezőknek nem kellett aggódniuk a telepítés és a bontás nehézségei miatt sem.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.