Molino.hu Logo
FőoldalHírekIsmered a 4XT Pop Up falat?

Ismered a 4XT Pop Up falat?

2021.10.18.

Ismered a 4XT Pop Up falat? Összecsukva kis helyen elfér, könnyű alumínium szerkezet, szerelése csak pár perc, prémium minőségű textil nyomat.

Ismered a 4XT Pop Up falat?

Amennyiben igényes háttérfalat szeretnél, ami lépést tart a trendekkel, mindenképp az új generációs háttérfalak közül válassz. A fal szerkezete hasonló a korábbi pop up falak szerkezetéhez, összecsukva kis helyen elfér, felállítása csak pár percet vesz igénybe. A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyek a hozzájuk erősített szilikonkéderrel könnyen és gyorsan felhelyezhetőek. Az új generációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak hála exclusive minőséget jelentenek és egyedi megjelenést kölcsönöznek az őket használó vállalatoknak. A szerkezetek és így a komplett falak rendelhetőek világítás nélkül is és led világítással ellátva is. Amennyiben LED világítással kéritek a falakat úgy azok minőségi homogén háttérvilágítással lesznek ellátva. A LED függöny alkalmazhatósága egyszerű, rögzítés után már üzembe is helyezhető. A LED technológiának hála a világítás élettartalma hosszú és energiatakarékos.

Nézzétek meg legújabb 4XT Pop up fal munkákat, melyet a Magyar Kerékpáros Szövetség részére készítettünk kevesebb mint 5 nap alatt.

4XT Pop Up fal - Magyar Kerékpáros Szövetség: 4XT Pop Up fal4XT Pop Up fal - Magyar Kerékpáros Szövetség(3 kép)

 

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.