Molino.hu Logo
FőoldalHírekKamiondekoráción gondolkozik?

Kamiondekoráción gondolkozik?

2022.10.12.

A Latinum Zrt. Szigetszentmiklósi telephelyükön jártunk napokban, ahol 2 újabb nyerges vontatót dekoráltunk. A tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk komplett flotta teljes körű dekorációját.

Kamiondekoráción gondolkozik?

A Latinum Zrt. missziója az olasz gasztronómia megismertetése és az olasz termékek népszerűsítése a magyar vásárlók körében. Szigetszentmiklósi telephelyükön jártunk napokban, ahol 2 újabb nyerges vontatót dekoráltunk.

Pontos műszaki leírás alapján dolgoztunk, majd az elfogadott látványterv alapján megkezdtük a vinyl kivágását és UV álló festékkel való nyomtatását.   

A vinyl matricát az időjárás viszontagságainak ellenálló fóliával készítettük, így garantálva a legalább 5 évig tartó, tartós megjelenést.

A helyszínre érkezésekor a felületet letisztítottuk, zsírtalanítottuk a megfelelő tapadás érdekében és kezdődhetett is a kamionok dekorálása, mely több kolléga együttes munkájának köszönhetően hamar elkészült.

Kamion, teherautó, személygépjármű dekoráción gondolkozik?

Kérjen ajánlatot tőlünk, a tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk egyedi autó vagy komplett flotta teljes körű dekorációját. Elkészítjük a megrendelő arculatához illeszkedő grafikai tervet, a jármű tulajdonságainak figyelembevételével kiválasztjuk a megfelelő nyomathordozót, ami lehet speciális autó matrica vagy 3D autófólia, majd a nyomtatást követően elkészítjük a teljes dekorációt.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.