Molino.hu Logo
FőoldalHírekKedves Megrendelőink!

Kedves Megrendelőink!

2020.03.18.

Mint azt tudjátok, a koronavírus okozta krízis kapcsán nagyon sok alapanyag ellátása akadozik, a gyártók az elmúlt hetekben - napokban a többszörösére emelték az alapanyag árakat.

Kedves Megrendelőink!

Mint azt tudjátok, a koronavírus okozta krízis kapcsán nagyon sok alapanyag ellátása akadozik, a gyártók az elmúlt hetekben - napokban a többszörösére emelték az alapanyag árakat. Jó hír, hogy cégünk a Molino Kft. jelentős mennyiségű nyomtatható alapanyaggal rendelkezik, továbbá nagy mennyiségű reklámeszköz szerkezet is a rendelkezésünkre áll.

Folyamatosan nyomtatjuk a reklámhordozókat és gyártjuk a reklámeszközöket. Amíg a jelenlegi készleteink tartanak továbbra is a krízis előtti árakat tudjuk ügyfeleinknek biztosítani. Ha tervben volt molinó vagy zászló gyártás, autódekoráció vagy világító reklámberendezés, strandzászló, roll up beszerzés, mindenképp érdemes még most megrendelni, mert a krízis után - a fenti okok miatt - a termékek az egész országban csak többszörös áron lesznek elérhetőek.

Bízza ránk marketing eszközeinek gyártását, a krízis után élvezze a minőségi reklámeszközök hozta sikert a válság előtti kedvezményes árakon!

Üdvözlettel:
A Molino Kft. csapata

Kapcsolat

Molino Reklámügynökség Kft +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2020 Minden jog fenntartva.