Molino.hu Logo
FőoldalHírekKészüljetek velünk a fesztiválszezonra!

Készüljetek velünk a fesztiválszezonra!

2020.06.17.

Végre jó hírek: augusztus 15-től a nagyobb rendezvények is megrendezésre kerülhetnek! Ennek örömére összegyűjtöttük Nektek kedvenc fesztivál reklámeszköz válogatásunkat.

Készüljetek velünk a fesztiválszezonra!

Végre jó hírek: augusztus 15-től a nagyobb rendezvények is megrendezésre kerülhetnek! Ennek örömére összegyűjtöttük Nektek kedvenc fesztivál reklámeszköz válogatásunkat, hogy segítségükkel marandó emléket hagyhassatok Vásárlóitokban.

Mesh háló

Az egyedi nyomtatással készült mesh háló nemcsak építkezéseken, de kültéri rendezvényeken, fesztiválokon is nagy sikerrel alkalmazható termékeitek és szolgáltatásaitok ismertebbé tételére! Lyukacsos szerkezetének köszönhetően könnyű a súlya, így nagy felületekre is ideális megoldást biztosít.

fesztiválszezon_mesh-2

Katalógus, szórólap

Bizonyára hallottátok már a közmondást, miszerint a szó elszáll, de az írás megmarad. A reklámipar legelterjedtebb papír alapú reklámhordozóival Ti is emlékezetessé tehetitek az értékesítés során elhangzottakat, és tovább népszerűsíthetitek vállalkozásotokat a személyes beszélgetést követően! Hagyjatok nyomot magatok után egyedi designnal és kedvező áron elérhető katalógusaink és a szórólapjaink segítségével, melyek hatékonysága megkérdőjelezhetetlen!

Strandzászló

A strandzászló - vagy más néven beachflag - napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköze, melyet Vásárlóink fesztiválokon is előszeretettel alkalmaznak. Válogassatok Ti is kedvetekre a nálunk elérhető, többféle forma és méret közül, és állítsátok fel könnyedén saját strandzászlótokat kül- és beltéren egyaránt!

fesztiválszezon_zaszlok-1

Molinó 

A nyomtatott reklámponyva nagy ellenállóképessége és időjárásálló anyaga miatt a kültéri rendezvényeken is kiválóan használható. A reklámipar közismert megoldása sokoldalú felhasználhatóságot tesz lehetővé: kifeszíthető, lógatható vagy akár keretbe szerelhető. Hegesztett illesztéssel a nyomat mérete szinte korlátlanná tehető.

A nálunk rendelt molinók esetében garantált a kiváló minőség, ráadásul ezt a termékünket teljeskörű szolgáltatással kínáljuk - a tervezéstől kezdve a gyártáson át, egészen a kihelyezésig tudunk kísérni Benneteket.

Vinyl dekoráció 

Az öntapadós, egyedi nyomattal ellátott vinyl fólia korlátlan dekorációs lehetőséget biztosít: fémen, fán, üvegen és számos egyéb területen egyaránt nagy sikerrel alkalmazható. Méretre vagy egyedi formára vágható, és a figyelemfelkető design mellett gyors és tartós reklámmegoldást tesz lehetővé.

fesztiválszezon_vinyl-3

Garantáljuk, hogy a felsorolásban szereplő reklámeszközök minden vállalkozás számára emlékezetes megjelenést kínálnak a fesztiválszezon során, mi pedig 20 év tapasztalatával és örömmel fogadjuk a beérkező érdeklődéseket.

Termékeinkről bővebben is írunk az elkövetkező hetekben – még több inspirációért kövessétek Facebook oldalunkat, és ajánljatok minket barátaitoknak is!

Sikeres rendezvényeket kíván:
a Molino Reklámügynökség csapata

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.