Molino.hu Logo
FőoldalHírekMárkaismertség

Márkaismertség

2021.05.18.

A Te márkád mennyire felismerhető, emlékezetes a célközönség számára? Biztosak vagyunk benne, hogy mindent megteszel a márkád népszerűsítéséért.

Márkaismertség

A Te márkád mennyire felismerhető, emlékezetes a célközönség számára?

Biztosak vagyunk benne, hogy mindent megteszel a márkád népszerűsítéséért. Használod a jól bevált közösségi média felületeket, híreket írsz, hirdetést indítasz. Ez remek módja annak, hogy elérd az ügyfeleket, akik hallottak már korábban a márkáról.

Azt is tudjuk, hogy nem ismeretlen számodra a GoogleAds, és a SEO sem. 

A marketing eszközök kombinálásával sokkal jobb eredmények érhetőek el. Sok éves tapasztalatunk és ügyfeleink beszámolója alapján, nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az online térben indított kampányokat hatékonyan kiegészíti és megerősíti a közterületi média használata. 

Az óriásplakátok kulcsfontosságúak a márka ismertségének növelésében! A rajtuk való megjelenés széles körű elérést eredményez, hatalmas felülete pedig teret enged a márkád valós arculatának megjelenítéséhez, vagy akár egy termék, illetve szolgáltatás kiemelésére.

Kollégáink segítenek megtervezni, optimalizálni az óriásplakát kampányodat, csak pár információt kérünk tőled (tervezett időszak, területi súlypont) és küldjük a személyre szabott ajánlatot. 

Legyen az országos vagy regionális, 10 vagy 100 darabos plakát kampány, mindenben segítségedre leszünk a grafikai tervezéstől, a plakátgyártáson át, a komplett megvalósításig!

Keress minket bátran!

+3620/941-3091
ertekesites@molino.hu

Vagy kérj ajánlatot online!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2021 Minden jog fenntartva.