Molino.hu Logo
FőoldalHírekMarketing Summit Hungary – 2021. Szeptember

Marketing Summit Hungary – 2021. Szeptember

2021.09.20.

A Marketing Summit Hungary a marketing- és üzleti döntéshozók exkluzív csúcstalálkozója, amely hagyományosan minden év szeptemberében kerül megrendezésre.

Marketing Summit Hungary – 2021. Szeptember

A pandémia hozta kihívásokat követően most a koronavírus járvány utáni időszak üzleti és szakmai lehetőségeit helyezték a fókuszba – idén ráadásul megújult helyszínen, a festői szépségű Haris Parkban.

A konferencia előadásai segítették a résztvevőket, hogy felkészülhessenek a következő időszak kihívásaira: inspirációkkal, információkkal, eszközökkel és azonnal bevethető marketing- és üzleti megoldásokkal találkozhattunk itt.

A magyar reklámpiac számos kihívás elé állított bennünket az elmúlt 20 évben, a világjárvány azonban igazolta hitvallásunkat, miszerint a reklám- és marketing tevékenység elengedhetetlen az üzleti növekedéshez.

A Marketing Summit mindaz, amire most a marketing szakmának szüksége volt. Épp ezért adtuk partneri támogatásunkat a rendezvényhez különböző reklámeszközök gyártásával, kivitelezésével és telepítésével.

Akik jelen voltak, nem tudták nem észrevenni a strandzászlók légies táncát, melyek különleges hangulatot varázsoltak a Haris Park zöld gyepén.

1 Marketing Summit

Regisztrációs pultjaink jó szolgálatot tettek az ország minden pontjáról érkező marketing- és kommunikációs szakemberek, üzleti döntéshozók, brand managerek, fogadásához.

2 Marketing Summit
3 Marketing Summit

2 sajtófalunk, melyet állvánnyal együtt biztosítottunk az eseményen, méltó mód hirdették a prominens szponzorokat, támogatókat.

4 Marketing Summit

Az általunk gyártott reklámeszközöket lelkes kollégáink telepítették a rendezvény reggelén, gondosan ellenőrizve, hogy minden a legjobb helyre kerüljön.

5 Marketing Summit

A tartalmas és eredményes nap végén, hasznos tanácsokkal és új kapcsolatokkal gazdagodva összegeztük, hogy egy sikeres napon vagyunk túl, de munkánk itt még nem ért véget, hisz az utolsó vendég távozása után megkezdtünk a bontási folyamatokat.

A szervezők így kiélvezhettek a rendezvény minden pillanatát, hisz teljes körű szolgáltatásunkat biztosítva, az egyedileg gyártott marketing eszközök miatt nem kellett aggódniuk, sőt a telepítés és a bontás nehézségei sem őket terhelte.

Termékeinknek és szolgáltatásainknak köszönhetően olyanok vagyunk, mint egy kirakós utolsó darabja: hiányunk azonnal szembeötlik, jelenlétünk azonban bármely vállalkozást teljesebbé tesz, szinte észrevétlenül.

Forduljon hozzánk Ön is – számíthat ránk!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.