Molino.hu Logo
FőoldalHírekMiért költene reklámeszközre?

Miért költene reklámeszközre?

2022.09.09.

A Molino Kft. segítségével professzionális minőségű kiállítási eszközöket bérelhet akár 1 napra is.

Miért költene reklámeszközre?

A szakkiállítások, rendezvények nagyszerű lehetőséget kínálnak új érdeklődők felkutatására, márka népszerűsítésére, potenciális új partnerekkel való találkozásra. Egy jól megválasztott szakmai kiállítás kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikereket érjen el, új vevőket szerezzen.

A kiállítási eszközök megvásárlása azonban befektetés. Az előttünk álló bizonytalan gazdasági helyzet arra kényszeríti a vállalkozásokat, hogy csökkentsék a marketing költségeket.

Viszont a kiállításokon, rendezvényeken, fesztiválokon a „legjobb formát” kell hozni.  

Szerencsére a Molino Kft segítségével professzionális minőségű kiállítási eszközöket bérelhet akár 1 napra is. 

Bérelhető reklámeszközök

Mi nem csak bérbe adjuk az eszközöket! Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva a célnak legmegfelelőbb eszközöket javasoljuk majd Önnek. Igény esetén megtervezzük / optimalizáljuk grafikáit, amiket minőségi alapanyagokra nyomtatunk. Az eszközöket igény esetén kiszállítjuk és telepítjük a rendezvény helyszínére, tökéletesen beállítva az elérni kívánt célnak megfelelően.  A rendezvény lezárultával a bérelt eszközöket elszállítjuk. Az azokról leszerelt nyomatokat átadjuk Önöknek. Igény esetén raktározni is tudjuk egy későbbi rendezvényen való újbóli felhasználásig.

Az általunk biztosított komplex szolgáltatás egyrészt költséghatékony, hiszen nem kell teljes áron megvásárolni az eszközöket, kedvező áron biztosítjuk a bérlést, másrészt a minden részletre kiterjedő szolgáltatás megkíméli Önöket a termékek szállításától, összeszerelésétől, így nyugodtan, idegeskedés nélkül várhatják az esemény nyitásának pillanatát. A rendezvény után nem kell pakolni, a raktárban helyet kialakítani, vigyázni, hogy a tárolás alatt nehogy megsérüljenek az eszközök, mindezt megoldjuk Ön helyett.

A kölcsönzés lehetővé teszi, hogy kipróbáljon különböző megjelenési típusokat, így minden rendezvényen lecserélheti a standját vagy csak a kiegészítő elemeket, és megnézheti, mi a legjobb az Ön számára, a partnerei figyelmét pedig új reklámeszközökkel keltheti fel.

Számos egyéb terméket is készítünk, melyek szükségszerű velejárói egy sikeres rendezvénynek. Amennyiben szükség van rá, mi elkészítjük padlómatricáját, névjegykártyáit, plasztikkártyáit, szórólapokat, prospektusokat, nyakpántokat, molinókat, de akár standjának syma falaira is legyártjuk az öntapadós fólia nyomatokat és a gyártáson túl fel is helyezzük őket képzett dekoratőreink segítségével.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Molino Kft a reklámeszközök szakértője.
Tevékenységünkért korábban a neves Superbrands minősítést kaptuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy megbecsült ügyfeleinkkel széles körben, országosan együttműködünk, legyen az értékesítés, bérlés, nyomdai szolgáltatás, grafikai tervezés vagy a kész reklámeszköz telepítése.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.