Molino.hu Logo
FőoldalHírekÓriás épületháló a belváros szívében

Óriás épületháló a belváros szívében

2021.11.11.

Ahogy telnek az évek, minden cég életében kialakul egy rutin, egy profil, egy erősség, amiben a legjobb, amiben a legtöbbet tudja nyújtani ügyfelei részérére.

Óriás épületháló a belváros szívében

Ez nem egyik napról a másikra történik, sok-sok munka, tapasztalat, Ügyfél és megbízható munkatársak kellenek ahhoz, hogy egy vállalkozás valamiben a legjobb legyen. Büszkén mondhatjuk, hogy a Molino Kft szinte megkerülhetetlen szereplője a reklámiparnak, ha hatalmas méretű épülethálók gyártásáról és telepítéséről van szó.

A teljesség igénye nélkül:

1032 négyzetméteres mesh hálót gyártottunk a Puskás Arénába!
Több mint 250 m² mesh hálót nyomtattunk és helyeztünk ki Debrecenben egy épület homlokzatára.
Budapesti társasház belső udvarának elválasztására több mint 300 m² mesh hálót helyeztünk ki. 

A Budapest Borfesztiválnak, vagy épp a Rosalia fesztiválnak állandó partnereként több 100m2 Mesh hálót, valamint mesh poliésztert helyezünk ki évről évre, Ügyfeleink teljes megelégedettsége mellett. 

Legújabb munkánkat a Market Zrt megbízásából készítettük, ahol 1500 m2 UV nyomott Mesh építési háló grafikai anyagát is mi készítettük, a reklámháló nyomtatása is nálunk történt, továbbá a kihelyezés is házon belül valósult meg dekor csapatunknak köszönhetően. Így teljes átfogó szolgáltatást tudtunk nyújtani partnerünknek a grafikai tervezéstől kezdődően a kihelyezéssel bezárólag.

Mesh építési háló telepítésTeljes átfogó szolgáltatást tudtunk nyújtani partnereink számára a grafikai tervezéstől a kihelyezésig.

A 4 szegmensből készült nagyméretű dekorációs építési hálót, a Külügyminisztérium előtt a Bem téren helyeztük ki, a volt MDF székház épület megmaradt homlokzati elemére.  A kreatívon a felújítási tervrajzokon szereplő épületrajzot jelenítettük meg, gigantikus 1:1 méretben.

A hatalmas méretű nyomat telepítése 2 nap alatt készült el. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így a szerződésben foglalt határidőre elvégeztük a ránk bízott munkát.

A Market Zrt-nek köszönjük a megtisztelő megbízást.

Mesh építési háló telepítésMesh építési háló telepítés(5 kép)Mesh építési háló telepítése képekben

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.