Molino.hu Logo
FőoldalHírekReklámkivitelezés - Gallicoop referencia munkáink

Reklámkivitelezés - Gallicoop referencia munkáink

2022.03.11.

Nagy büszkeség és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Gallicoop Zrt. több projektjével kapcsolatban is megkereste cégünket.

Reklámkivitelezés - Gallicoop referencia munkáink

Belépő munkánk a budaörsi Auchan áruházban a 2021/22-es téli promóció során kialakított Gallicoop kínáló sziget teljes dekorációja volt, amelyet 5mm vastag, ügyfelünk grafikájával nyomott habosított pvc táblák rögzítésével oldottunk meg a helyszínen:

A cég teljes arculatváltása miatt szükségesség váltak a közel 30 éves brand elemek cseréi, amelyre szintén mi kaptunk megbízást. A termékek cseréje során a szarvasi székhely bejárata felett lévő világító "pulyka" logó helyére új,előre világító, egyedi formára vágott plexi "Gallicoop" logófelirat került.

Gallicoop referencia

A központi épület tetejére rögzített régi táblát új, 3mm-es dibond lemezekből álló "Gallicoop" felirat váltotta fel,

Gallicoop referencia

A bejárat előtti céges zászlók régi nyomatai helyébe az új logóval nyomott hurkolt poliészter nyomatok kerültek, míg az irodaépület folyosójának falára rögzített régi "Gallicoop"-os habosított pvc táblák helyett az új termékeket bemutató táblákat gyártottunk. A projekt utolsó állomásaként a központi tárgyaló falára rögzített, 5mm-es habosított pvc táblára nyomott, a termelési folyamatot bemutató táblát gyártottuk le. A termékeket kiemelt ügyfelünknek időben adtuk át, visszajelzése alapján a tervezettnél hamarabb kerültek fel a brand elemek a helyükre, illetve a termékek minősége meggyőzte a cég döntéshozóit arról, hogy a beszállító tekintetében helyes döntést hoztak, amikor a Molino Kft-t bízták meg, ezért a jövőben további eszközbeszerzésük során is meg fognak minket keresni.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.