Molino.hu Logo
FőoldalHírekSirha Budapest - HUNGEXPO

Sirha Budapest - HUNGEXPO

2022.03.09.

Szeretettel várunk a H21-es standon. A legújabb trendek és innovációk bemutatása mellett cégünk is képviselteti magát az eseményen.

Sirha Budapest - HUNGEXPO
Sirha Budapest az élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar, csomagolóipar és gasztronómia régiós szakkiállítása. 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!
Érdemes kilátogatni, mert a legújabb trendek és innovációk bemutatása mellett cégünk is képviselteti magát az eseményen.
Nagy örömmel visszük mi is az újdonságainkat:
-mobilprezentációs eszközök (strandzászlók, roll up, 4xt pop up fal, kínáló pult, light up fal), 
-mobiltöltő állomás

Kiállítókat és látogatókat is nagy szeretettel várunk a H21-es standon. Érdemes körülnézni nálunk, hiszen számos újdonság bemutatásával támogatjuk a vizuális és kézzel fogható marketing eredményességét. Kollégáink már nagyon készülnek, egy kellemes beszélgetés és egy finom üdítő az, amit mindenképp megígérhetünk Önöknek.

Járványügyi szabályozás: A HUNGEXPO Zrt. rendezvényein a mindenkori járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása kötelező. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet a kiállítás bejáratánál ellenőriznek.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.