Molino.hu Logo
FőoldalHírekÚjabb háromdimenziós építési háló az MKB Banknak

Újabb háromdimenziós építési háló az MKB Banknak

2011.03.28.

Jó hír, hogy vannak még kreatív, a hagyományos hirdetési formákkal szembe menő ügyfelek…

Újabb háromdimenziós építési háló az MKB Banknak

Jó hír, hogy vannak még kreatív, a hagyományos hirdetési formákkal szembe menő ügyfelek… Az MKB Bank már korábban, a forgó-világító chipes bankkártyájával bizonyított ezen a téren, legutóbbi megbízásával pedig azt üzeni: nem ismer lehetetlent az ambient köztéri reklámok megvalósításában. A bank aktuális kampányához kapcsolódóan két helyszínen a tévéreklámokból ismert fát képzelték el, amint három dimenzióban „kinő” a felületből.

A kivitelezési munkákkal ismét a Molino Kft.-t bízták meg. A megvalósítás semmivel sem okozott kisebb fejtörést, mint a korábbi reklámeszköz esetében – mondta Tarján Tibor, a cég ügyvezetője. A háromdimenziós fa törzse műanyagból, habból és fémből készült, négy színből festették meg, míg a lombkoronához speciális könnyített szerkezetű rácsos szerkezetet kellett tervezni. Ehhez egyesével rögzítették a műanyag zöld növényzetet, míg az ágak műanyag csövek melegítésével és fémszálak hajlításával, azok bonyolult egymáshoz rögzítésével alakultak ki.

Az egyenként 200, illetve 300 m2-es hálók nyomtatása és konfekcionálása is a Molino Kft. műhelyében zajlott. A több mint 500 kilós szerkezet kiszereléshez, valamint az állványzat megerősítéséhez hét ipari alpinista és egy kosaras autó segítségét is igénybe kellett venni.

További képek:

Újabb háromdimenziós építési háló az MKB Banknak: MKB 3DÚjabb háromdimenziós építési háló az MKB Banknak(3 kép)

 

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.