Molino.hu Logo
FőoldalHírekUNICEO - Leaders Forum 2023

UNICEO - Leaders Forum 2023

2023.03.09.

A rendezvény a hazai és nemzetközi példák alapján hozza össze a "corporate" szakembereket azzal a céllal, hogy kötetlen keretek között tanuljanak egymástól, kapcsolatokat építsenek.

UNICEO - Leaders Forum 2023

Múlt hét pénteken ismét összegyűlt a Budapest Marriott Hotelben a céges rendezvényekért felelős szakma, a hazai corporate szakemberek, az UNICEO - kiállítással egybekötött - Leaders Forumán.

A köszöntőt Szujó Zoltán mondta, de a meghívott vendégek közt feltűnt dr. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó, valamint Madaras Norbert olimpiai bajnok vízilabdázó is.

A céges rendezvényekhez kapcsolódó, legújabb trendeket bemutató eseményről mi sem hiányozhattunk. 

A rendezvényre 17 db világító Pop Up pultot vittünk, így a kiállítói tér egységes megjelenést kapott, az amúgy is impozáns Marriott Hotelben. Mindegyik pultra ugyanaz az alapgrafika került kiegészítve a kiállító logójával. 

UNICEO - Leaders Forum 2023

Megtiszteltetés volt kiállító és támogató partnerként részt venni az eseményen. Sokat tanultunk és értékes kapcsolatokra tettünk szert. 

A világító Pop Up pultok tökéletesen kiegészítik az általunk kínált világító háttérfalakat, egységes figyelemfelkeltő hatást érve el. A pultra kerülő grafika megvilágítva élénk élettel teli fényben tündököl hála a LED technológiának és a világítás nem csak hosszú élettartalmú lesz, hanem még energiatakarékos is. A pult pár perc alatt összeszerelhető, nincs szükség hozzá szerszámra. A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyek a hozzájuk erősített szilikonkéderrel könnyen és gyorsan felhelyezhetőek. A pult mérete 100 x 100cm.

Egyedi gyártásra és bérlésre is kínálunk megoldást. Kollégáink örömmel segítenek!

UNICEO - Leaders Forum 2023

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.