Molino.hu Logo
FőoldalHírekX. Magyar Marketing Fesztivál

X. Magyar Marketing Fesztivál

2023.01.20.

Kiállítottunk és egyben tanultunk is sokat. Megismertük a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat, sok-sok leendő és jövőbeli partnerünkkel beszélgettünk.

X. Magyar Marketing Fesztivál
Nagyon vártuk, hogy részt vegyünk Magyarország legnagyobb, KKV-marketingtrendeket bemutató üzleti fesztiválján.
Az üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak szól, 2014 óta töretlenül.
Kiállítottunk és egyben tanultunk is sokat. Megismertük a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat, sok-sok leendő és jövőbeli partnerünkkel beszélgettünk, vitattuk meg az idei év eseményeit, kihívásait. 
A kiállítók többsége az online térből érkezett, mégis portfóliójuk bemutatásához, prezentációjukhoz az általunk is tervezett és gyártott reklámeszközöket használták. 
Öröm volt látni, hogy az online marketing termékeknek is szükségük van a kézzel fogható, tapintható kiállítási eszközökre, hiszen a kiállításokon, rendezvényeken, fesztiválokon a „legjobb formát” kell hozni.  
Ebben jók vagyunk. Ebben kreatívak vagyunk. Ebben tudunk segíteni igazán.
A kiállítási eszközök megvásárlása azonban befektetés. Az előttünk álló bizonytalan gazdasági helyzet arra kényszeríti a vállalkozásokat, hogy csökkentsék a marketing költségeket.
Szerencsére a Molino Kft segítségével professzionális minőségű kiállítási eszközöket bérelhet akár 1 napra is. 
Bérelhető reklámeszközök
Mi nem csak bérbe adjuk az eszközöket! Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva a célnak legmegfelelőbb eszközöket javasoljuk majd Önnek. Igény esetén megtervezzük / optimalizáljuk grafikáit, amiket minőségi alapanyagokra nyomtatunk. Az eszközöket igény esetén kiszállítjuk és telepítjük a rendezvény helyszínére, tökéletesen beállítva az elérni kívánt célnak megfelelően.  A rendezvény lezárultával a bérelt eszközöket elszállítjuk. Az azokról leszerelt nyomatokat átadjuk Önöknek. Igény esetén raktározni is tudjuk egy későbbi rendezvényen való újbóli felhasználásig.
Számos egyéb terméket is készítünk, melyek szükségszerű velejárói egy sikeres rendezvénynek. Amennyiben szükség van rá, mi elkészítjük padlómatricáját, névjegykártyáit, plasztikkártyáit, szórólapokat, prospektusokat, nyakpántokat, molinókat.
Büszkék vagyunk arra, hogy megbecsült ügyfeleinkkel széles körben, országosan együttműködünk, legyen az értékesítés, bérlés, nyomdai szolgáltatás, grafikai tervezés vagy a kész reklámeszköz telepítése.
MMSZMMSZ(4 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.