Ismerd meg az időjárás viszontagságainak ellenálló, kültéren kiválóan alkalmazható autóra gyártott mágnesfóliát, amelyet magas minőségben - UV álló festékkel, közvetlenül – nyomtatunk digitálisan.

A mágnesfólia többször felhasználható, hiszen könnyedén, mindössze egy mozdulattal felhelyezhető és eltávolítható a jármű felületéről anélkül, hogy a nyomat sérülne.

Elsősorban időszakos járműreklám megjelenésekhez ajánljuk. A mágnesfólia minden sík-, vagy kismértékben íves fémfelületre feltapad. Költséghatékony, gyors és rugalmas megoldás járműdekorációs célokra.

A termék maximális szélessége 60 cm.

Felhívjuk figyelmed, hogy a felhelyezett mágnesnyomatokkal 50 km/óra sebességhatár felett nem ajánlott a közlekedés. Az útviszonyok vagy az időjárási körülmények befolyásolhatják a mágnesfólia tapadását, ezért fontos, hogy ezt figyelembe vedd.

A nyomatokat ne helyezd vizes, nedves felületre, mert ez fokozhatja a mágnesfólia tapadását, ami károsodást okozhat a gépjármű fényezésében. A mágnes-nyomatokat legfeljebb 1 napig hagyják fenn a gépjármű fényezésének megóvása érdekében.

Kérünk, hogy tartsd be ezeket az ajánlásokat, mert a fentiek be nem tartásából származó sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni! Legyen autód dekorációja biztonságos és stílusos egyszerre!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás
Termékkód1020
Termék súlyaVáltozó
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül60 cm
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásJármű dekorálás