Mágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás

Mágnes fólia autóra / autómágnes
Mágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás: Mágnes fólia autóra / autómágnes
Akciós!

Mágnes fólia autóra vagy autómágnes az időjárás viszontagságainak ellenálló, kültéren alkalmazható reklámhordozó. Magas minőségben UV álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatjuk. Az autómágnes többször is felhasználható, egy mozdulattal felhelyezhető vagy akár eltávolítható a jármű felületéről anélkül, hogy a nyomat vagy a fényezés sérülne. Elsősorban céges autók, céges logók, időszakos jármű reklám megjelenésekhez ajánljuk. A mágnesfólia minden sík vagy kis mértékben íves fém felületre mágnesesen tapad. A terméket igény esetén méretre vágjuk és kihelyezzük a megadott felületre. Költséghatékony, gyors és mobil megoldás járműdekorációs célokra.

A termék maximális szélessége 60 cm. Az autómágnes használata az alábbiak szerint ajánlott: Kérjük a mágnesnyomatokat 1 napnál hosszabb ideig ne hagyják fenn a gépjárműveken, mert a hosszabb ideig fennhagyott termék sérüléseket okozhat a fényezésben eltávolításkor. A mágnesnyomatok nem kerülhetnek vizes, nedves felületre mert így olyan erős tapadás jöhet létre, hogy eltávolításkor kárt tehet a fényezésben. Az ilyen típusú sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A gépjárműre felhelyezett mágnesnyomatokkal 50km/óra sebességhatár felett nem ajánlott a közlekedés. Amennyiben nem megfelelőek az útviszonyok vagy az időjárási körülmények még ennél a sebességnél is előfordulhat, hogy menet közben leesik a karosszériáról a termék. A mágnesnyomatban így keletkezett sérülésekre nem tudunk felelősséget vállalni!

A termékre 1 év színtartóssági garanciát vállalunk!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás
Termékkód1020
Termék súlyaVáltozó
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül60 cm
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásJármű dekorálás