Homokfúvott matrica nyomtatás / vágás

Homokfúvott matrica üvegre
Homokfúvott matrica nyomtatás / vágás: Homokfúvott matrica üvegre

Fedezze fel homokfúvott hatású öntapadós fóliánkat, ami látványra vetekszik a homokfúvott vagy maratott üveggel, de sokkal költséghatékonyabb megoldást kínál! A fólia kül- és beltéren egyaránt használható, vízálló, és bármilyen formára vágható. Magas minőségben UV-álló festékkel nyomtatjuk, akár fehér alányomással is.

A homokfúvott hatásának köszönhetően átengedi a fényt, de megakadályozza a belátást, így ideális megoldás üzletek, kirakatok, éttermek, ablakok vagy bármely üvegfelület dekorálására. Nem szükséges az üveget eltávolítani a fólia felhelyezésekor, így az üveg erőssége megmarad, ellentétben a homokfúvott/maratott üveggel, ami behatások miatt elgyengülhet. Gyors és elegáns megoldás mindenki számára!

Mi nem csak legyártjuk a vinyl fólia nyomatot, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően ki is ragasztjuk / kasírozzuk a kijelölt helyszínre. 

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHomokfúvott matrica nyomtatás / vágás
Termékkód1022
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Kirakat dekorálás, Ablak dekorálás