Homokfúvott matrica nyomtatás / vágás

https://molino.hu/contents/000/000/001/080/1080_340_340_FILL_WM.jpg?homokfuvott-matrica-uvegre-homokfuvott-03-jpgHomokfúvott matrica üvegre
Termékkód:  10221022
Ár: 8000HUF8 000 Ft / m² + Áfa-tól*
Homokfúvott matrica üvegreHomokfúvott matrica üvegreHomokfúvott matrica közelrőlHomokfúvott matrica közelrőlHomokfúvott matrica 006Homokfúvott matrica 006Homokfúvott matrica 005Homokfúvott matrica 005Homokfúvott matrica ablakra kasírozvaHomokfúvott matrica ablakra kasírozvaHomokfúvott matricaHomokfúvott matricaHomokfúvott matrica kihelyezésHomokfúvott matrica kihelyezésHomokfúvott matricaHomokfúvott matricaHomokfúvott matricaHomokfúvott matricaSavmart fólia - tejfólia üvegreSavmart fólia - tejfólia üvegre

Homokfúvott öntapadós matrica látványra vetekszik a homkfúvott vagy maratott üveggel, de sokkal költséghatékonyabb. A fólia kül.-és beltéren egyaránt használható. A matrica vízálló, egyik oldalán öntapadó ragasztó réteggel van ellátva, bármilyen formára vágható.

Magas minőségben UV – álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, akár fehér alányomással is. A fólia homokfúvott hatásának köszönhetően a fényt átengedi, de a belátást megakadályozza. Gyors és elegáns megoldás üzletek, kirakatok, éttermek, ablakok vagy bármely üvegfelület dekorálására.

A fólia előnye, hogy felhelyezéskor nem kell az üveget eltávolítani, míg amikor magát az üveget szeretnék homokfúvott hatásúvá tenni ez elkerülhetetlen. A fóliával történő ellátáskor az üveg erőssége megmarad, míg a homokfúvott / maratott üveg a behatások miatt elgyengül.

A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHomokfúvott matrica nyomtatás / vágás
Termékkód1022
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Kirakat dekorálás, Ablak dekorálás