Perforált ablakfólia / One way vision nyomtatás

Perforált ablakfólia / Lyukacsos fólia
Perforált ablakfólia / One way vision nyomtatás: Perforált ablakfólia / Lyukacsos fólia
Akciós!

Perforált öntapadós matrica, vagy köznyelven lyukacsos fólia kül.-és beltéren egyaránt használható. Normál vagy magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. A nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható. A perforált ablakfólia lyukacsos szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas üzletportálok, ablakok, szélvédők fedésére abban az esetben, ha bentről ki szeretnénk látni, azonban kintről befelé nem. A perforált matrica hátoldala van ragasztófelülettel ellátva, így minden esetben az felhasznált felületen kívülről kell ragasztani! Angol elnevezése „one way vision” fólia.

Amennyiben személyautó vagy teherautó ablakait szeretné perforált ablakfóliával ellátni van rá lehetőség, dekoratőrein könnyedén felhelyezik a nyomatokat, de fontos tudni, hogy az autó vizsgáztatásakor a hatóság elrendelheti a nyomatok eltávolítását.

Perforált matrica nyomtatás, vagy más néven one way vision fólia gyártás kiváló minőségben, garanciával. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPerforált ablakfólia / One way vision nyomtatás
Termékkód1011
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Ablak dekorálás, Jármű dekorálás