Vinyl fólia / Matrica nyomtatás

Matrica nyomtatás
Vinyl fólia / Matrica nyomtatás: Matrica nyomtatás
Akciós!Árgarancia
Termékkód:  10081008
Ár: 2500HUF2 500 Ft / m² + Áfa-tól*Akciós ár: 2000HUF2 000 Ft / m² + Áfa-tól*

Normál öntapadós matrica, vinyl fólia kül.-és beltéren egyaránt használható. Normál vagy magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Illesztéssel a nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható. A nyomat hordozó kétféle, matt vagy fényes felületű és mindkét esetben vízálló. A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre. Táblára, üveg felületekre kasírozva költséghatékony, gyors és tartós megoldás üzletportálok, irodák vagy kiállítások dekorálására.

További felhasználási terüet:

  • falmatrica
  • ajtómatrica
  • ablakmatrica
  • autómatrica

A téglalap alakú matricák estében Ön csak a matrica tényleges méretét fizeti, leeső hulladékot nem számolunk! Cégünk erre a termékre is vállalja Magyarországon a Legkedvezőbb Ár Garanciáját*!

Matrica nyomtatás, öntapadós vinyl fólia gyártás kiváló minőségben, garanciával. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVinyl fólia / Matrica nyomtatás
Termékkód1008
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Kirakat dekorálás, Üveg felületekre ragasztva