Plotterfólia betűkivágáshoz

Plotterfólia betűkivágáshoz
Plotterfólia betűkivágáshoz: Plotterfólia betűkivágáshoz

Plotterfólia, anyagában színezett vinyl matrica, forma vagy betűvágáshoz. A plotter fóliából bármilyen méret vagy forma vágható, elsősorban betűk, logók kivágására alkalmas. A fólia egy oldala ragasztóval van ellátva, így kiválóan alkalmas üzletportálok, kirakatok, üveg, tábla vagy egyéb síkanyagok dekorálására. Plotterfólia vágáshoz stancrajz szükséges, mely alapján a vágás készül. A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre. Plotterfólia vágáshoz a matrica színválaszték irodánkban tekinthető meg.

Fóliavágás trükkök:

  • Merre érdemes "kiszedned" a kivágott fóliát?
  • Ha számokat vágsz ki plotterfóliából, azt balról-jobbra érdemes kiszedned.
  • Ha betűket, azt pedig épp ellenkezőleg, jobbról-balra.

Mi ennek az oka?

A válasz a karakterek nyitottságában van. Míg a számok általában bal oldalon nyitottabbak (pl. 3, 7, 9), addig a betűk a jobb oldalon (pl. c, e, k).

Miért érdemes alkalmaznod ezt a trükköt?

Mert rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg magadnak!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPlotterfólia betűkivágáshoz
Termékkód1014
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Kirakat dekorálás, Ablak dekorálás