Biztonsági matrica nyomtatás / gyártás

https://molino.hu/contents/000/000/001/229/1229_340_340_FILL_WM.jpg?biztonsagi-matrica-p1120560-jpgBiztonsági matrica
Termékkód:  10271027
Ár: 3500HUFEgyedi Ár
Biztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matricaBiztonsági matrica

Biztonsági matrica a leggyakoribb zárjegy címke fajta. Ezt a matricát más néven roncsolódás mentesen nem eltávolítható matricának is nevezzük. Alapanyaga vízálló, egy oldalon öntapadó réteggel ellátott, alapesetben fehér vagy hologramos. Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan közvetlenül nyomtatjuk. A biztonsági matricát elsősorban nyitás elleni védelemnél alkalmazzák, anyaga és a nyomat a legkisebb erőhatásra is azonnal megsérül, elszakad. A nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható, igény esetén sorszámozzuk, ricceljük.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBiztonsági matrica nyomtatás / gyártás
Termékkód1027
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Szerelési módokRagasztás
Javasolt felhasználásTermékcsomagolás