Italosüveg-matrica nyomtatás / gyártás

https://molino.hu/contents/000/000/001/212/1212_340_340_FILL_WM.jpg?italos-uveg-matrica-p1120294-jpgItalos üveg matrica
Termékkód:  10281028
Ár: 2000HUFEgyedi Ár
Italos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matricaItalos üveg matrica

Borosüveg matrica vagy bor címke egyedi megoldás italos üveg, céges vagy reklámajándék dekorálására. Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan vagy nagy mennyiség esetén ofszet eljárással nyomtatjuk. Alapesetben a nyomathordozó fehér színű, egy oldalán öntapadó ragasztó réteggel ellátott papír vagy műanyag alapanyagú lehet. A nyomat mérete az üveg kialakításához leginkább alkalmazkodva egyedileg meghatározható és bármilyen formára vágható. Boros üveg egyedi matricával, akár fotó minőségű nyomtatással kiváló reklám-, céges-, születésnapi-, vagy akár esküvői ajándék lehet. A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és dekoráljuk a megadott felületre.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésItalosüveg-matrica nyomtatás / gyártás
Termékkód1028
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Szerelési módokRagasztás
Javasolt felhasználásTermékcsomagolás