Különleges raklaptakaróink, könnyen kezelhetőek,  gyorsan kihelyezhetőek, legyen szó bevásárló központokban árukkal töltött raklapok köré rögzítésről, vagy épp az áruházakba kihelyezett raklapok köré helyezésről. Tökéletes minőségben nyomtatható, így a raklapokon lévő termékekhez kapcsolódó grafikákkal, szlogenekkel nem csak egyedivé, hanem igazán figyelemfelkeltővé varázsolható egy  termékekkel zsúfolt raklapsziget. A verseny a vásárlók figyelméért a bevásárló központokban a mindennapok része, fontos megragadni minden látványos és költséghatékony eszközt ennek a versenynek a megnyeréséért, mi ezzel a termékkel egy minőségi és nem utolsó sorban költséghatékony terméket kínálunk erre.

Ez a különleges szita technológiával nyomtatott alapanyag beltéri és kültéri rendezvények esetén a kordonok elfedésére is tökéletesen alkalmas. A termék súlya 150g/m2, az alapanyag elérhető 160cm és 200cm szélességben is.  Legyen szó akár színpad takarásáról, vagy épp egy nagy súlyú molinót szeretnénk vele kiváltani ez az alapanyag a tökéletes választás.

Az említett szita technológiával történő nyomtatás miatt, ahhoz hogy a termékre ajánlatot tudjunk adni, feltétlenül szükséges tudnunk, hogy hány színnel kell a terméket nyomtatni. A terméket a leggyakrabban az ügyfelek kérésére ringli karikákkal látjuk el, így könnyedén kihelyezhető az alapanyag szinte bármilyen felületre.

 

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésRaklaptakaró / kordontakaró
Termékkód1373
Termék súlya150 g/m2
Termék szélessége160 cm, 200 cm
Anyaga100% poliészter filc
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerszita technológiával pigment nyomtatással
Szerelési módokCsavarozás, Kifeszítés, Kötözés