Fedezd fel a Blockout molinókat, amelyek kiválóan alkalmasak nagy ellenálló képességű, időjárásálló alapanyagból készültek, és lehetőséget biztosítanak egy vagy két oldalas nyomtatásra. Ez a termék két fehér anyag között elhelyezkedő fényzáró fekete rétegből áll, amely megakadályozza a grafika átlátszását az egyes oldalakon.

A ponyva maximális szélessége 3,2 méter, amely hegesztéssel tovább növelhető. UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így élettartama akár három évet is meghaladhatja.

A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér, és a különböző konfekcionálási módoknak köszönhetően számos felhasználási területen alkalmazható. Ringlizés, visszahajtás, bújtató létrehozásával a ponyva könnyen kifeszíthető, lógatható vagy akár keretbe is szerelhető. 

Mi nem csak legyártjuk a blockout molinókat, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően ki is szereljük / telepítjük a kijelölt helyszínre. A szerelés helye lehet bármilyen magasban és bármilyen nehezen megközelíthető helyen, mi több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak hála mindenre tudunk megoldást. Amennyiben szükséges alpintechnikában jártas szakembereink telepítik a terméket, ha kell emelőkosaras autót alkalmazunk, vagy állványról telepítünk.

Ha beltéri felhasználásra, kiállításra vagy rendezvényekre van szükséged, a Blockout molinókat ajánljuk mindkét oldalon, vagy csak egy oldalon nyomtatva, mivel az alapanyag minősége kiemelkedő és esztétikusabb, mint a frontlit molinóké. 

Hagyd, hogy a Blockout molinók fokozzák vállalkozásod vagy rendezvényed vonzerejét, és garantálják a kifinomult megjelenést!

Blockout molinó nyomtatás, molino gyártás kiváló minőségben, garanciával. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésFényzáró / Feketebetétes-ponyva nyomtatás
Termékkód1003
Termék súlya160-550 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül320 cm
Szakítószilárdság~300 N
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokFúrás, Csavarozás, Keretbe szerelés, Függesztés
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Promociós anyag, Út fölé kifeszítve, Korlátra lógatva