Fekete betétes blockout fényzáró reklámponyva, vagy fekete betétes két oldalon nyomtatott molinó. Kül- és beltéren egyaránt kiválóan használható nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyag. Szendvics molinónak vagy blockout ponyvának is szokták hívni a két fehér anyag között elhelyezkedő fényzáró fekete réteg miatt. Ez a fekete fényzáró réteg teszi lehetővé, hogy az egyes oldalakon a grafika ne látszódjon át. A ponyva maximális szélessége 3,2 méter, ezen felül hegesztéssel növelhető. Az időjárás hatásainak maximálisan ellenálló, UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így élettartama akár a 3 évet is meghaladhatja.

A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér. A nyomtatást követően különböző konfekcionálási módoknak köszönhetően rengeteg felhasználási területen alkalmazható. Ringlizés, visszahajtás, bújtató létrehozásával a ponyva kifeszíthető, lógatható vagy akár keretbe szerelhető. Igény szerint a ponyvát konfekcionáljuk, méretre vágjuk vagy kiszereljük.

Beltéri felhasználásra, kiállításra, rendezvényre mindenképp a blockout molinót javasolnánk alapanyagnak, 1 oldalas nyomtatás esetén is, az alapanyag minősége miatt szemben az olcsóbb de kevésbé esztétikus frontlit molinóval.

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.

Blockout molinó nyomtatás, molino gyártás kiváló minőségben, garanciával. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésFényzáró / Feketebetétes-ponyva nyomtatás
Termékkód1003
Termék súlya160-550 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül320 cm
Szakítószilárdság~300 N
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokFúrás, Csavarozás, Keretbe szerelés, Függesztés
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Promociós anyag, Út fölé kifeszítve, Korlátra lógatva