Ismerje meg a legújabb innovációt a reklámajándékok világában: a nyakpántba ágyazott, rézszálas telefontöltő kábelt! Ez az egyedi és hasznos ajándék tökéletes választás Partnerei, Ügyfelei és Munkatársai számára, akik mindig értékelni fogják a praktikus és stílusos megoldásokat.

A nyakpánt alapszíne fehér, így ideális alap a szinte bármilyen embléma vagy akár a teljes felület 4 színes nyomtatásához. Így biztos lehet benne, hogy vállalkozása logója vagy üzenete kiváló minőségben és élénk színekben fog megjelenni.

A töltőkábel-nyakpánt hossza 90 cm, ami rézszálaknak és szintetikus bevonó anyagoknak köszönhetően rendkívül ellenálló és tartós. Nem kell aggódnia a gyűrődések miatt, hiszen nem törik vagy szakad, így hosszú távon is kitűnően szolgálja majd Önt és Partnereit.

A nyakpánt végén található karabiner segítségével könnyedén csatlakoztatható belépőkártya, kulcs, telefon vagy akár paypass is. A töltőkábel minden mobil típushoz alkalmazható, és akár hagyományos micro USB vagy TypeC csatlakozóval is rendelhető.

Ne habozzon, tegye még ma rendelését, és ajándékozza meg Partnereit és Ügyfeleit ezzel az innovatív és hasznos reklámajándékkal! Fontos tudni, hogy a minimális rendelési mennyiség (1 grafikával) 300 db, a gyártási idő pedig 3-4 hét.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésTelefontöltő kábel és nyakpánt
Termékkód1263
Termék hossza90 cm
Garancia időtartama1 év
Rendelhető mennyiség300 db-tól