Dosszié / Mappanyomtatás

Dosszié / Mappanyomtatás
Dosszié / Mappanyomtatás: Dosszié / Mappanyomtatás

Ismerje meg praktikus és elegáns logóval ellátott dossziékat, melyek kulcsszerepet játszanak az irodai és vállalati arculat kialakításában! Az irodai munka, prezentációk és bemutatók során ezek a dossziék nemcsak szemrevalóak, hanem rendkívül hasznosak is.

Különös gondot fordítunk a minőségre és a megjelenésre. Az általunk használt 250-300 g-os papír karton alapanyag biztosítja a stabilitást és a tartósságot, miközben a digitális vagy ofszet nyomtatás lehetővé teszi a magas színvonalú eredmények elérését. A formalakkozás és formavágás segítségével pedig szinte bármilyen egyedi megjelenés elérhetővé válik.

Válasszon matt vagy selyemfényű külső laminátumot, hogy tovább növelje a dosszié élettartamát és esztétikáját. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy vállalata minden dokumentuma és irata rendben és stílusosan legyen tárolva, és hogy az arculata mindenhol profi benyomást keltő legyen!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésDosszié / Mappanyomtatás
Termékkód1040
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 hónap
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Szerelési módokHajtás
Javasolt felhasználásTermék promóció, Arculati elem
Rendelhető mennyiség100 db-tól