Ismerje meg az éttermek és kávézók egyik titkos fegyverét, amely nemcsak az asztalok tisztaságáról gondoskodik, hanem fokozza az egész hely hangulatát és stílusát! A papír alapú tányéralátét a vendéglátóipar elengedhetetlen kelléke, amely sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű védelem a kosz és folyadékfoltok ellen. Ez a kis, ám annál fontosabb részlet az éttermek és kávézók arculatának megteremtésében és erősítésében rejlik.

A tányéralátét gyártása során számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön vállalkozásához és elvárásaihoz. Legyen szó digitális vagy ofszetnyomtatásról, garantáljuk, hogy a nyomatok élesek és élénkek lesznek, megfelelve az Ön által meghatározott stílusnak és arculatnak. Választhat különböző méretű és színű nyomathordozók közül, hogy azok tökéletesen passzoljanak a környezethez és az étterem hangulatához.

Az időtállóság és a megjelenés hosszú távú megőrzése érdekében a nyomatokat matt vagy fényes laminátummal láthatjuk el, amely védi azokat a karcolódástól és a nedvességtől, miközben könnyen tisztíthatóvá teszi azokat. Továbbá, egyedi megjelenésűvé tehetjük a nyomatokat forma-lakkozással, stancolással, hajtással vagy forma vágással, hogy azok maximálisan kifejezzék az étterem vagy kávézó egyediségét és stílusát.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy az asztalokat nemcsak megóvja, hanem fokozza is az éttermek és kávézók stílusát és vendégélményét! Legyen a tányéralátét az az apró, ám annál fontosabb részlet, ami emlékezetessé teszi az étteremben vagy kávézóban eltöltött időt.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésTányéralátét nyomtatás
Termékkód1043
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 hónap
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Javasolt felhasználásÉtterem, szórakozóhely dekorálás, Segédanyag, Arculati elem
Rendelhető mennyiség100 db-tól