Ismerd meg az egy vagy két oldalon nyomtatott műanyag kártyák világát, melyek számtalan területen elengedhetetlenek! Ezek a kártyák elsősorban beléptetési rendszerekhez, törzsvásárlói vagy klubtagsági igazolványként váltak ismertté és népszerűvé. Műanyag alapanyaguknak köszönhetően rendkívül strapabíróak és ellenállnak a nedvességnek és a gyakori használatnak is.

A kártyák alapszíne fehér, de több különböző szín közül is választhatsz, hogy még inkább illeszkedjenek vállalkozásod vagy rendezvényed arculatához.

A kártyák mérete standard, 85 mm x 54 mm, és fotóminőségű thermo-transfer nyomtatással készülnek, így minden részlet élesen és tisztán jelenik meg rajtuk.

Azonban ami igazán kiemeli ezeket a kártyákat a többi közül, az a programozható chip (Radio Frequency IDentification), mely egy automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia. Ez a chip lehetővé teszi a kártya használatát olyan rendszerekben, ahol az azonosítás és az adatkommunikáció kiemelten fontos. Legyen szó beléptetésről, nyomkövetésről vagy egyedi hozzáférések biztosításáról, ezek a kártyák megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a mindennapi folyamatokat.

Grafikai segédlet:

Plasztikkártya tervezési segédlet

Plasztikkártya grafikai leadási paraméterek:

A kártya fizikai mérete: 86 × 54 mm
A kártya kifutós mérete: 94 × 62 mm (Minden irányban 4-4 mm kifutó)
Margó: 3 mm
Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit, FOGRA 39

Formátum:

  • PDF – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • AI – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • TIFF – összeolvasztott rétegekkel mentve.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésRFID plasztikkártya nyomtatás
Termékkód1102
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül85 mm x 54 mm
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer