Fedezze fel a bútorlap sokoldalú felhasználhatóságát! A bútorlap, más néven forgácslap, ideális választás egyedi megjelenésekhez, beltéri dekorációkhoz és egyéb kreatív projektekhez. Kétoldalú műanyag laminátummal ellátva kiváló minőségben nyomtatható, lehetőséget adva az egyedi tervezésű grafikák megvalósítására.

A magas minőségű UV-álló festékkel akár két oldalon is nyomtatható, így maximális kihasználást biztosítva a bútorlap mindkét oldalán. Az erős laminátumnak köszönhetően a bútorlap kevésbé vetemedik, így közvetlenül, akár fehér alapra is nyomtatható. A bútorlap 4 – 18 mm vastagságig, maximum 200 cm szélességig nyomtatható, de a tábla összeillesztésével a nyomat korlátlan.

A sima tapintású műanyag réteg jól kezelhető és könnyen tisztítható, nedves ronggyal könnyedén tisztítható. Fontos azonban, hogy a nyomtatáshoz minden esetben por- és zsírtalanított alapanyag szükséges. Nem minden fa alapanyag nyomtatható, ezért javasolt a megrendelés előtt egyeztetni kollégáinkkal a pontos paraméterekről. Nem minden fa alapanyag nyomtatható, a pontos paramétereket a megrendelés előtt egyeztesse kollégánkkal!*

*Nyomtatási feltételek:

  • Cégünk a nyomtatást vállalja, az alapanyagot a megrendelő biztosítja
  • Az alapanyag előkezelést igényel!
  • A nyomat szélessége maximum 200 cm

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBútorlap / Ajtólap nyomtatás
Termékkód1070
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokFúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásÉtterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Építési segédanyag