A Pillekép korszerű megoldás fényképeink egyedi, faliképként funkcionáló megjelenítésére. Ahogy a neve is mutatja: a mindössze 5 mm-es, formára hajtott habkarton pillekönnyű végterméket eredményez.

A festővászonnal összehasonlítva az egyedi Pillekép elkészítése rövidebb gyártási időt vesz igénybe. Könnyű súlyának köszönhetően akár a gombostű vagy a kétoldalú ragasztó is alkalmas a falon és egyéb sík felületen történő rögzítésére. Éppen ezért kiváló megjelenési lehetőséget biztosít az időszakos reklámkampányok és a művészeti kiállítások alkalmával, valamint olyan helyszínek dekorációja esetén, ahol a képek rögzítése szerkezetileg vagy szabályozás miatt korlátozott.

Fotóink Pilleképpé alakítását kétféleképp kérhetjük: a habkarton közvetlen, UV álló festékkel történő nyomtatásával, vagy egyedi latex vinyl nyomat készítésével, melyet a formára hajtott habkartonra kasírozunk.

A felhelyezést megkönnyítendő az elkészült Pilleképet erősített akasztóval szállítjuk.

Elérhető méretek:

20x20 cm 
30x50 cm
50x80 cm
120x80 cm
180x80 cm 

Minimum rendelhető mennyiség: 1 db

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPillekép
Termékkód1342
Rendelhető mennyiség5 darab-tól
Habkarton tábla nyomtatásHabkarton tábla nyomtatás
1067
8 960 Ft / m² + Áfa*
Részletek...