Ismerje meg a Cellás polipropilén tábla sokoldalú felhasználhatóságát! Ez a víz- és portaszító felületű, könnyű műanyag alapú reklámhordozó elsősorban beltéri célokra készült. Kiváló választás lehet kiállításokhoz, üzletportálokhoz, cégérekhez, valamint útbaigazító vagy információs táblák készítéséhez.

A cellás polipropilén tábla számos színben elérhető, és 3-10 mm vastagságú lehet. Ez a táblás anyag könnyű és merev, így könnyen kezelhető és rögzíthető. Magas minőségben UV-álló festékkel nyomtatjuk, lehetőség van egy vagy akár két oldalon történő digitális nyomtatásra is, akár fehér alapra is.

Az alap tábla mérete 305x205 cm, de összeillesztéssel a nyomtatható méret korlátlan. A cellás polipropilén tábla könnyű súlyának köszönhetően könnyen rögzíthető falra vagy más sík felületre ragasztással vagy csavarral. Emellett sok esetben lehetőség van dobozok vagy egyéb tárolók készítésére is ebből az anyagból. Legyen szó üzleti vagy kreatív projektekről, a cellás polipropilén tábla számos lehetőséget kínál a felhasználóknak.

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésCellás polipropilén lemez nyomtatás
Termékkód1062
Termék súlya200-450 g/m2, 220 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül300x200 cm
Szakítószilárdság~100 N, ~80 N
Tábla vastagság3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Fúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés