Fedezze fel a Plexi sokoldalú felhasználhatóságát! A kemény felületű és magas szakítószilárdságú műanyag, vízálló alapanyag kiváló választás beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt. A Plexi víztiszta vagy színezett alapanyagként is rendelhető, lehetővé téve a széles körű tervezési lehetőségeket.

A Plexi, vagy más néven polimetilmetakrilát, kiváló minőségben nyomtatható hordozó. Fényáteresztő hatása lehetővé teszi, hogy megvilágítsa a nyomtatott grafikákat, így ideális választás cégérek, reklámfeliratok, üzletportálok és kirakatok dekorálására. A magas minőségű UV-álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatjuk, akár fehér alapra is. A nyomat maximális szélessége 200 cm, lehetőséget adva nagy felületek lefedésére is.

A Plexi könnyen rögzíthető falra vagy más sík alapra csavarral vagy keretbe szerelve. Vékonyabb alapanyag esetén alkalmas display-ek, kínálók, világító dobozok készítésére. Igény esetén a plexi tábla fúrható, méretre vagy egyedi formára vágható, így teljes mértékben testre szabható a projekt igényeihez.

Többféle vastagságban kapható: 1,5mm, 2,3,4,5,6,8,10 mm vastagságban.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a táblákat megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a termékek a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden tábla professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPlexi / Átvilágítható táblás anyag nyomtatás
Termékkód1065
Termék súlya340 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül300x200 cm, 205 x 100 cm, 205 x 200 cm
Szakítószilárdság~400 N
Tábla vastagság2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Szerelési módokRagasztás, Fúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Promociós anyag, Kirakat dekorálás, Arculati elem