Ismerje meg a Stadur szendvicslemez tábla sokoldalú felhasználhatóságát! Ez a beltéri reklámhordozó ideális választás üzletek, kiállítások, kirakatok vagy belső terek dekorálására. Víz- és portaszító felületű, műanyag alapú tábla két oldalán 1 mm vastagságú habosított PVC borítás között extrudált polisztirol hab található. Ez a kombináció könnyű és merev, biztosítva a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget.

Stadur szendvicslemez tábláinkat magas minőségben UV-álló festékkel, egy vagy két oldalon közvetlenül digitálisan nyomtatjuk, így biztosítva az élénk és tartós színeket. Az alap tábla mérete 305x205 cm, de összeillesztéssel a nyomtatható méret korlátlan, így teljes mértékben testre szabható az Ön igényeihez. Könnyű súlyának köszönhetően könnyen rögzíthető lógatva, falra vagy más sík alapra ragasztással.

Ezek a táblák nemcsak díszítőelemek, hanem kiváló alapanyagok display eszközök készítéséhez is. Igény esetén egyedi formára vághatók, így teljes mértékben testre szabhatóak a projekt igényeihez.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a táblákat megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a termékek a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden tábla professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésStadur / Szendvicslemez tábla nyomtatás
Termékkód1063
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül300x200 cm
Tábla vastagság5 mm, 8 mm, 10 mm, 15 mm, 19 mm, 23 mm, 30 mm
Termék súlya280-650 g/m2
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Fúrás, Csavarozás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés, Promociós anyag