Bögre nyomtatás

https://molino.hu/contents/000/000/000/586/586_340_340_FILL_WM.jpg?bogre-nyomtatas-20150619-121449-jpgBögre nyomtatás
Termékkód:  10861086
Ár: 850HUF850 Ft / db + Áfa-tól*
Bögre nyomtatásBögre nyomtatásBögre nyomtatásBögre nyomtatás

Egyedi promóciós termék nyomtatással, emblémázással. Kiváló céges, irodai vagy egyedi ajándék lehet minden vállalkozás számára a saját emblémával ellátott bögre vagy egyéb kerámia tárgy. A megjelenítendő grafikától és a darabszámtól függően különböző eljárással nyomtatjuk a kerámia alapú termékeket. A gyakori használata esetén is tartós eredményért szitázást, tampon-nyomást, szublimációs vagy különféle transzfer eljárást alkalmazunk. Számtalan minőségű, kivitelű és színű bögre választható, melyet egyedi grafikával, logóval vagy akár fotóval látunk el. A nyomtatni kívánt termék kiválasztásához keresse fel irodánkat!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBögre nyomtatás
Termékkód1086
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerThermo-transfer, Szublimációs eljárás
Javasolt felhasználásReklámajándék, Szóróanyag, Promociós anyag, Arculati elem, Rendezvény segédanyag, Reklámanyag, Művészeti alapanyag