Az egyedi grafikával nyomtatott szőnyegek tökéletesen kiegészítik minden cég arculati elemeit, tökéletes marketing élményt nyújtva. A szőnyegek fotórealisztikus HD nyomtatással készülnek. Háromféle szőnyeget különböztetünk meg. Ezek közül az egyik a szennyfogó szőnyeg, melyet beltéri használatra ajánlunk. A termék ipari mosógépben mosható, sodort szálszerkezetű textil szőnyeg, puha tapintású, anyagában színezett, több száz mosást is elvisel minőségromlás nélkül. A termék kereskedelmi használatra lett tervezve, vastagsága 5-6mm.  A hátlap (nitrilbutadién gumi) olaj, zsír és UV álló, speciális kis „karmokkal” van ellátva a csúszásgátlás érdekében. A termék gyártását tekintve vágott csomózású.

Vágott csomózású, sodort szálszerkezetű textil szőnyeg
Nyomtatás: 4+ nyomtatással 66 színből HD technológiával, akár színátmenettel is
Terhelhetőség: közepes (közületi/kereskedelmi környezetben)
Alapanyag: 100% PET (50%-ban újrahasznosított alapanyagból)
Maximális méret: 200 x 300 cm (4 szélén 2,5 cm szegély).
Hátlap anyaga: gumi hátlapos
Moshatóság: ipari mosógépben mosható
Vastagság: 4-5 mm
Szál magassága: 6 mm
Tömeg:
textil: kb. 900 g/m2
teljes: kb. 2.900 g/m2

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSzennyfogó szőnyeg
Termékkód1350
Termék vastagság5-6 mm
Felhasználási területBeltér
Javasolt felhasználásBelsőépítészeti kellék, Promociós anyag, Termék promóció, Arculati elem, Nemzeti Dohánybolt Arculati elem
Rendelhető mennyiség1 db -tól