Fedezze fel az Artis Light átvilágítható textil nyújtotta lehetőségeket! Ez az alapanyag ideális választás világító textildoboz berendezésekhez, kiváló megoldást nyújtva a dinamikus és könnyen cserélhető nyomatokra.

Az Artis Light textil nyomatok széleire körbe szilikon kédert varrunk, így bárki könnyedén cserélheti a nyomatokat, mérettől függetlenül. Ennek köszönhetően nincs szükség szakember segítségére a nyomatok cseréjéhez, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez.

Az alapanyag könnyű és flexibilis, súlya mindössze 190g/m2, így kényelmesen kezelhető és telepíthető. A széles, 320 cm-es alapanyag szélesség és akár 100 m-es hossz lehetőséget ad óriás nyomatok készítésére is.

Az Artis Light tökéletesen alkalmazható nem világító keretekbe feszítve is, mivel a grafika nem látszik át a hátoldalra, így szép és professzionális megjelenést biztosít. Beltéri felhasználás esetén további lehetőségeket kínál, például molinók és zászlók készítésére is.

A termék oldószeres vagy szublimációs technológiával is nyomtatható, így rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez és kreatív elképzeléseihez.

Keresse reklámeszközeink között a Világító textil dobozt, és tegye egyedivé üzletét vagy eseményét az Artis Light átvilágítható textil segítségével!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁtvilágítható textil / Artis light
Termékkód1266
Termék súlya190g/m2
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális, Szublimációs eljárás
Szerelési módokKifeszítés, Keretbe szerelés
Festővászon nyomtatásFestővászon nyomtatás
1078
7 800 Ft / m² + Áfa*
Részletek...