Fedezze fel az exkluzív megjelenésű Selyemszatén poliészter alapanyagot, mely elsősorban beltéri felhasználásra készült!

A fényes nyomtatott felületű anyag tökéletes választás dísz- és asztali zászlók, valamint dekorációs tárgyak készítéséhez. Magas minőségű UV-álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatva garantáltan lenyűgöző végeredményt nyújt. A kiváló alapanyagból számos konfekcionálási mód rendelhető, így bújtató vagy ringli kiegészítéssel, hímzéssel vagy varrással széleskörűen alkalmazható.

A könnyű és fényes felületű selyemszatén poliészter súlya mindössze 110 gr/m², míg az alapanyag tekercs szélessége 130 cm, de varrással bármely méretben rendelhető. Fedezze fel, hogyan emelheti esztétikáját és megjelenését ezzel az elegáns alapanyaggal!
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután az alapanyagot megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a termékek a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden nyomat professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSelyemszatén zászló készítés
Termékkód1077
Termék súlya110 g/m²
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés, Művészeti alapanyag