LED Nemzeti Dohánybolt cégér

nemzeti ceger 001
LED Nemzeti Dohánybolt cégér: nemzeti ceger 001

Kültéri vízhatlan minőségi műanyag búrás vákumformázott cégér LED belső megvilágítással. A cégér átmérője 65 cm. A konzol aluminiumból készül, melyet porfestünk. A konzol aluminium vagy zártszelvény. A cégérek esetében Budapesten mindegyik kerületben engedélyezett a 0,5 m˛ felület és a 0,75 m magasság. Ezen paraméterek alapján a tervezett körformánál 75 cm átmérőt jelent. A homlokzati falsíktól számított maximális kinyúlás 1,0 m lehet (kivétel a II. kerület világörökségi területe, ahol ezen méret 0,5 m, és a IX. kerület belső magja, ott 0,75 m). A cégér műemléki környezetben monokróm kialakítású lehet. A javasolt vastagság 10 cm.

A helyi építési szabályzatok a reklámtáblák, reklámhordozók és egyéb reklámcélú berendezések, közutak melletti elhelyezésének részletes szabályairól szóló, 224/2011. (X.21.) számú kormányrendeletre hivatkozva tiltják kihelyezni villogó, káprázást okozó, vagy futófényt tartalmazó reklám céljára szolgáló táblákat. Az ilyen táblák nem készülhetnek fényvisszaverő anyagból, és egyértelműen el kell különülniük a közlekedési tábláktól.

Az egyedi kivitelezési adottságok a termék árát befolyásolják. Az ár tájékoztató jellegű és nem tartalmazzák a kiszerelés, illetve kiszállási költséget.


 

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésLED Nemzeti Dohánybolt cégér
Termékkód1112
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Javasolt felhasználásNemzeti Dohánybolt Arculati elem