Ismerd meg a papír totemoszlopok sokoldalúságát és azok változatos lehetőségeit, amelyek a céges megjelenésedet vagy termékedet kiemelhetik a tömegből! Ezek a promóciós eszközök nem csupán egyszerűen látványosak és hatékonyak, hanem könnyen kezelhetőek és szállíthatóak is, így ideális választást kínálnak a marketingkampányaidhoz vagy a vállalkozásod arculatának megteremtéséhez.

A papír totemoszlopok alapanyaga minőségi papír, amely mindkét oldalán magas színvonalú vinyl matricával van ellátva. Ez nemcsak a tartósságot garantálja, hanem a megjelenését is fokozza, így bátran használhatod őket bármilyen promóciós céllal. A méreteik rugalmasak, így alkalmazhatod őket kiállításokon, standokon, beltéri promóciókhoz vagy akár bolti dekorációként is.

A totemoszlopok további előnye, hogy teljes mértékben testreszabhatóak. Formavágással, kiegészítő matricákkal vagy szórólap tartó egységekkel egyedi megjelenést kölcsönözhetsz nekik, így tökéletesen illeszkednek vállalkozásod arculatához és céljaidhoz. Ne elégedj meg a szokványos reklámhordozókkal, válaszd a papír totemoszlopokat, és emeld ki üzletedet a versenytársak közül!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPapír totemoszlop nyomtatás
Termékkód1250
Nyomtatási módszerDigitális
Rendelhető mennyiség5 darab-tól