Papír alapú displayek

Papír alapú displayek
Papír alapú displayek: Papír alapú displayek
Új!
Termékkód:  12671267
Ár: HUFEgyedi Ár

A papír alapú displayek promóciós eszközök olyan termékek melyek különböző áruk bemutatására, népszerűsítésére szolgál. Ezek a displayek nagyon látványosak, hiszen nagy mértékben hozzájárulnak tároló vagy kínáló eszközként a rajtuk promózott termékek fókuszba helyezéséhez. Az áruházakban, üzletekben a displayeket jól látható helyen installálják. Ezeket az eszközöket egyedi igény szerint tervezzük, figyelembe véve a megjelenítendő arculatot, helyigényt, azt hogy milyen termékeket helyeznek ki rájuk, hogy milyen súlyt kell elbírniuk, illetve hogy nagyon könnyen pár mozdulattal felállíthatóak legyenek.

Nagyon fontos az egyedi papír alapú displayek esetén, hogy mennyi ideig fog tartani a kampány, illetve hogy esetleg több alkalommal, több helyszínen is fel akarják e használni a termékeket. Más termékekkel szemben a displayek esetében első körben az ügyfél által adott információk alapján készítünk egy látványtervet és egy árajánlatot a kért mennyiségre. Az árajánlat elfogadása után készítünk egy minta displayt aminek árát már az árajánlat is tartalmazta, amint az is elfogadásra kerül az ügyfél által indulhat az éles gyártás.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPapír alapú displayek
Termékkód1267
Szállítási határidő10 - 15 munkanap
Felhasználási területBeltér