Ismerje meg különleges és innovatív egyedi polc display termékeinket, amelyek kis helyigénye és könnyű kezelhetősége mellett magára vonzzák a tekintetet, hatékonyan juttatva célba a reklámüzeneteket. Elérhető fekvő és álló kivitelben, így rugalmasan alkalmazkodhat vállalkozása igényeihez és környezetéhez.

A fekvő és álló kivitelű display termékek méretei lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjenek kiállítási területéhez. A fekvő képarányú kijelző mérete 16 x 32 cm, míg az álló képarányú kijelző mérete 32 x 16 cm. Az eszköz teljes szélessége 39 cm, magassága 44 cm, mélysége pedig 15 cm.

Válasszon pixel típust és felbontást az igényeinek megfelelően! A vezérlés lehet alap – LAN vagy wifi segítségével okostelefonról, tabletről, laptopról történő vezérlés, valamint havidíjas – Cloud távoli eléréssel vagy Wall board rendszerrel.

A display saját láb szerkezettel rendelkezik, így könnyen más helyre rakható, és az üzemeltetés egyszerű: csak csatlakoztassa a 220V konnektorra. Alap tárhelye 3 GB, felhőbe pedig további 2 GB adat tárolható.

Vonzza be ügyfeleit és tűnjön ki a tömegből ezzel az innovatív polc display termékkel, amely nemcsak hatékony, de stílusos és modern megjelenést kölcsönöz vállalkozásának!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésLED Polc display
Termékkód1364